Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC LKS Niedobczyce
Normal Tactiek Naprzód - 442
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Chiappella verovert de bal door een tackle van achteren. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Frenhan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chwiałkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kolman neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kress geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrientos met de inworp. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grube passt de bal met de wreef. Vomáčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomáčka passt de bal zonder na te denken. Caibi is nu in balbezit. Caibi draait met de bal, schiet en ... Huckerby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Huckerby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 1:0

19e minuut.
Cabeça Dura rent richting de bal. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura is nu in balbezit. Cabeça Dura draait met de bal, schiet en ... Nuckowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 1:1

23e minuut.
Grube kopt de bal weg. Caibi rent richting de bal. Caibi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vomáčka de bal. Vomáčka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barrientos met een snelle inworp. Cabeça Dura is nu in balbezit. Bereczki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabeça Dura raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 1:2

27e minuut.
Giordo probeert de bal aan de voet te houden. Barrientos speelt de bal door. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft een hoge lob. Cabeça Dura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chwiałkowski geeft een hoge lob. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura draait met de bal, schiet en ... Nuckowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 1:3

36e minuut.
Grube passt de bal met de wreef. Łasocha rent richting de bal. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 2:3

38e minuut.
Łasocha is nu in balbezit. Giordo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łasocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Bregović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łasocha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Caibi is nu in balbezit. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Massolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massolo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 3:3

45e minuut.
Giordo rent richting de bal. Giordo passt de bal zonder na te denken. Bregović met een sublieme pass. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 52%, LKS Niedobczyce 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 3:3

53e minuut.
Giordo geeft een lange en hoge pass. Chiappella kopt de bal weg. Klungelig pakt Bregović de bal. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura draait met de bal, schiet en ... Nuckowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Postolache kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bereczki de bal onder controle te krijgen. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski geeft de bal voor. Sapela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Giordo passt de bal in één keer door. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo rent richting de bal. Bordalo passt de bal zonder na te denken. Barrientos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos passt de bal met de wreef. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura schiet op doel. Nuckowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 3:4

66e minuut.
Wężowiecki komt het veld opgelopen. Bedryj komt het veld opgelopen. Botes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Grube met een sublieme pass. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki geeft de bal voor. Massolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Huckerby bokst de bal weg.

78e minuut.
Wężowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski geeft een hoge lob. Cabeça Dura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cabeça Dura geeft een lange en hoge pass. Caibi rent richting de bal. Chwiałkowski begaat een overtreding. Chwiałkowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bordalo geeft een hoge lob. Daar is Cabeça Dura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeça Dura rent richting de bal. Cabeça Dura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 57%, LKS Niedobczyce 43%.
Biszkopt FC - LKS Niedobczyce 3:4