Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Biszkopt FC
Kontuzja Tactiek 343
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 49.3
goed Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Klungelig pakt Postolache de bal. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa begaat een overtreding. Chunsa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Postolache onderschept slim de pass. Postolache geeft een lange en hoge pass. Seremetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman haalt uit met een fantastische trap. Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela draait met de bal, schiet en ... Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Biszkopt FC 1:0

10e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela is nu in balbezit. Chwiałkowski met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrientos met een snelle inworp. Galvis is nu in balbezit. Galvis geeft een hoge lob. Petschovschi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi is nu in balbezit. Sapela onderschept slim de pass. Sapela haalt uit met een fantastische trap. Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Massolo rent richting de bal. Giordo verovert de bal door een tackle van achteren. Giordo geeft een lange en hoge pass. Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Sapela draait met de bal, schiet en ... Gusmão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Biszkopt FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 40%, Biszkopt FC 60%.
LKS Niedobczyce - Biszkopt FC 2:0

46e minuut.
Henderson komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gusmão niet meer kan verder spelen. Loiudice komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Barrientos met de inworp. Kress probeert de bal met de borst te controleren. Galvis geeft de bal voor. Sapela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Galvis met een sublieme pass. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha passt de bal zonder na te denken. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Barrientos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski passt de bal zonder na te denken. Sapela rent richting de bal. Sapela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Caibi onderschept slim de pass. Giordo is nu in balbezit. Caibi verovert de bal door een tackle van achteren. Caibi schiet op doel. Huckerby bokst de bal weg.

77e minuut.
Chwiałkowski rent richting de bal. Frenhan verovert de bal door een tackle van achteren. Frenhan passt de bal met de wreef. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Massolo is nu in balbezit. Giordo verovert de bal door een tackle van achteren. Giordo geeft een lange en hoge pass. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 47%, Biszkopt FC 53%.
LKS Niedobczyce - Biszkopt FC 2:0