Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testomat Sasana
5-2-3 Tactiek 451k
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


10e minuut.
Sallustio passt de bal zonder na te denken. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Václav schiet op doel. Ravera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Carmo geeft de bal voor. Seyidsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Durok met een snelle inworp. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito passt de bal zonder na te denken. Sallustio rent richting de bal. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy bokst de bal weg. Daar is Gamito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Václav rent richting de bal. Václav haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Roncolho is nu in balbezit. Roncolho passt de bal met de wreef. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio schiet op doel. Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Seyidsoy trapt de bal weg van het doel. Fiorito kopt de bal weg. Neuman controleert de bal met de borst. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roncolho passt de bal in één keer door. Fiorito rent richting de bal. Fiorito geeft de bal voor. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano begaat een overtreding. Sallustio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Carmo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoffelen kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Sasana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 76%, Sasana 24%.
Testomat - Sasana 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Candar de bal onder controle te krijgen. do Carmo rent richting de bal. do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gajdziński probeert naar een medespeler te passen. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Fiorito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiorito schiet op doel. Seyidsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Sasana 0:2

61e minuut.
Sanchís is nu in balbezit. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho geeft een lange en hoge pass. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
do Carmo kopt de bal weg. Sallustio is nu in balbezit. Fiorito probeert naar een medespeler te passen. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Václav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Borzi is nu in balbezit. Borzi passt de bal met de wreef. Sanchís met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Neuman kopt de bal weg. Daar is Fiorito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorito passt de bal met de wreef. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio schiet op doel. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Fiorito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorito speelt de bal door. Václav rent richting de bal. Václav schiet op doel. Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Sasana 0:3

79e minuut.
Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano rent richting de bal. Sallustio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sallustio krijgt een gele kaart. Urbano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Urbano kan niet meer verder spelen. Fušek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Durok onderschept slim de pass. Durok probeert naar een medespeler te passen. Sallustio rent richting de bal. Fiorito is nu in balbezit. Fiorito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
do Carmo kopt de bal weg. Sallustio probeert de bal aan de voet te houden. Václav is nu in balbezit. Sallustio rent richting de bal. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
do Carmo passt de bal in één keer door. Fiorito rent richting de bal. Fiorito passt de bal met de wreef. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seyidsoy met een sublieme pass. Gajdziński kopt de bal weg. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 68%, Sasana 32%.
Testomat - Sasana 0:3