Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków ROW Legia Rybnik
Uszew Tactiek SQUADRON
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
24 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is Solanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanka met een sublieme pass. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 0:1

7e minuut.
Sacristán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solanka met een snelle inworp. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sacristán geeft een hoge lob. Filep kopt de bal weg. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı passt de bal in één keer door. Rosznowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki schiet op doel. Gallice werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sacristán met een sublieme pass. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arditi krijgt een gele kaart. Şahinbay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şahinbay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 0:2

20e minuut.
Lokmacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maniyev is nu in balbezit. Lokmacı onderschept slim de pass. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Solanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanka onderschept slim de pass. Solanka geeft de bal voor. Zucchetti krijgt zijn hoofd ertegen. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Şahinbay passt de bal in één keer door. Gabelli rent richting de bal. Gabelli geeft een hoge lob. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosznowiecki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Cường neemt de hoekschop. Randa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Richards trapt de bal weg. Espinoza kopt de bal weg. Randa is nu in balbezit. Randa geeft de bal voor. Sneijder kopt de bal weg. Gallice bokst de bal weg. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 1:2

37e minuut.
Klungelig pakt Randa de bal. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza passt de bal zonder na te denken. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gabelli geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. Paal! Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 51%, ROW Legia Rybnik 49%.
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 1:2

50e minuut.
Arditi passt de bal met de wreef. Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí passt de bal zonder na te denken. Randa probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka geeft de bal voor. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zucchetti rent richting de bal. Arditi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zucchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rabí heeft problemen om de bal te vangen. Zucchetti is nu in balbezit. Zucchetti draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Randa onderschept slim de pass. Randa met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosznowiecki de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 2:2

86e minuut.
Gallice probeert naar een medespeler te passen. Espinoza kopt de bal weg. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zucchetti passt de bal met de wreef. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel. Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 53%, ROW Legia Rybnik 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Znicz Pruszków - ROW Legia Rybnik 2:2