Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Gopla
Naprzód - 442 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


13e minuut.
Wróbel geeft een lange en hoge pass. Postolache rent richting de bal. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Gopla 0:1

19e minuut.
Inworp. Barrientos met de inworp. Henderson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapela schiet op doel. Popielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bolec speelt de bal door. Daar is Scordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo maakt een afschuwelijke overtreding. Bordalo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chwiałkowski speelt de bal door. Sapela is nu in balbezit. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap. Monczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Von Rufen rent richting de bal. Bordalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bordalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sapela de bal. Sapela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal zonder na te denken. Bolec met een sublieme pass. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapela is nu in balbezit. Sapela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch passt de bal in één keer door. Scordo rent richting de bal. Scordo draait met de bal, schiet en ... Huckerby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Gopla 0:2

37e minuut.
Bordalo met een sublieme pass. Henderson speelt de bal door. Kolman rent richting de bal. Kolman schiet op doel. Vukelić kan de bal niet met de borst controleren. Popielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienisz komt het veld opgelopen. Galvis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 40%, Gopla 60%.
LKS Niedobczyce - Gopla 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borkowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Vukelić de bal. Sapela rent richting de bal. Sapela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bolec passt de bal zonder na te denken. Scordo rent richting de bal. Chwiałkowski onderschept slim de pass. Chwiałkowski geeft een lange en hoge pass. Kolman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Huckerby speelt de bal door. Bordalo kopt de bal weg. Sapela is nu in balbezit. Sapela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bolec passt de bal zonder na te denken. Scordo is nu in balbezit. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Pětka geeft de bal voor. Scordo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Gopla 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 34%, Gopla 66%.
LKS Niedobczyce - Gopla 0:3