Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze Biszkopt FC
MIX Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Botes speelt de bal door. Massolo is nu in balbezit. Polakowski is nu in balbezit. Massolo onderschept slim de pass. Massolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler geeft een hoge lob. Frenhan kopt de bal weg. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Chunsa maakt een afschuwelijke overtreding. Kuler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - Biszkopt FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 69%, Biszkopt FC 31%.
Górnik 1948 Zabrze - Biszkopt FC 1:0

67e minuut.
Bugryn kopt de bal weg. Łasocha met een sublieme pass. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Buchla speelt de bal door. Kırıntılı rent richting de bal. Chiappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla onderschept slim de pass. Buchla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki geeft de bal voor. Bregović heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel. Demiańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Frenhan rent richting de bal. Kırıntılı verovert de bal door een tackle van achteren. Bregović begaat een overtreding. Bregović krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović speelt de bal door. Massolo is nu in balbezit. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Petschovschi met een sublieme pass. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı probeert naar een medespeler te passen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Frenhan is nu in balbezit. Frenhan speelt de bal door. Łasocha rent richting de bal. Łasocha geeft de bal voor. Chunsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik 1948 Zabrze - Biszkopt FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 65%, Biszkopt FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik 1948 Zabrze - Biszkopt FC 1:1