Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biszkopt FC Górnik 1948 Zabrze
Normal Tactiek MIX
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Olaza probeert naar een medespeler te passen. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Demiańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Chunsa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grube neemt de hoekschop. Chunsa springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Starzec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cataniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Botes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuler. Botes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Inworp. Cataniuc met een snelle inworp. Bugryn rent richting de bal. Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demiańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Górnik 1948 Zabrze 1:0

38e minuut.
Grube met de inworp. Cataniuc is nu in balbezit. Massolo begaat een overtreding. Massolo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Massolo onderschept slim de pass. Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler passt de bal in één keer door. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Kuler passt de bal in één keer door. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 30%, Górnik 1948 Zabrze 70%.
Biszkopt FC - Górnik 1948 Zabrze 1:0

46e minuut.
Vomáčka komt het veld opgelopen. Seremetis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Botes probeert naar een medespeler te passen. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wężowiecki. Wężowiecki krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Polakowski speelt de bal door. Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal in één keer door. Kırıntılı is nu in balbezit. Kırıntılı schiet op doel. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biszkopt FC - Górnik 1948 Zabrze 1:1

57e minuut.
Chiappella probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki speelt de bal door. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıntılı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vomáčka geeft de bal voor. Olaza onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wężowiecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chunsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Demiańczuk bokst de bal weg. Klungelig pakt Atencio de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Bugryn geeft de bal voor. Inworp. Vomáčka met een snelle inworp. Massolo geeft de bal voor. Chunsa krijgt zijn hoofd ertegen. Demiańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kress kopt de bal weg. Chiappella is nu in balbezit. Chiappella passt de bal in één keer door. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biszkopt FC - Górnik 1948 Zabrze 1:2

77e minuut.
Loiudice komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Seremetis kan de bal niet met de borst controleren. Cataniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cataniuc probeert naar een medespeler te passen. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ... Loiudice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biszkopt FC 34%, Górnik 1948 Zabrze 66%.
Biszkopt FC - Górnik 1948 Zabrze 1:2