Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Testomat
Uszew Tactiek 5-2-3
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Randa rent richting de bal. Randa geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Neuman met een sublieme pass. Randa speelt de bal door. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Testomat 1:0

16e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Ngọc Cường speelt de bal door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Ngọc Cường kopt de bal weg. Neuman kan de bal niet met de borst controleren. Rosznowiecki speelt de bal door. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rosznowiecki geeft een hoge lob. Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Testomat 2:0

40e minuut.
Randa maakt een snoekduik en kopt de bal. Fušek met een sublieme pass. Arditi probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 48%, Testomat 52%.
Znicz Pruszków - Testomat 2:0

51e minuut.
Inworp. Gamito met een snelle inworp. Borzi geeft een hoge lob. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Testomat 2:1

53e minuut.
Borzi probeert naar een medespeler te passen. Sacristán is nu in balbezit. Sanchís verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchís schiet op doel. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Testomat 2:2

54e minuut.
Concheta heeft problemen om de bal te vangen. Arditi geeft een lange en hoge pass. Randa kopt de bal weg. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Neuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Rabí de bal. Sanchís speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Richards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Testomat 2:3

64e minuut.
Lokmacı passt de bal met de wreef. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki geeft de bal voor. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Candar rent richting de bal. Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cường met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Espinoza passt de bal in één keer door. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki geeft de bal voor. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Testomat 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 51%, Testomat 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Znicz Pruszków - Testomat 3:3