Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana ROW Legia Rybnik
451k Tactiek SQUADRON
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Durok met de inworp. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bowsza de bal onder controle te krijgen. Gallice probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - ROW Legia Rybnik 1:0

7e minuut.
Süllü rent richting de bal. Prostohlavka onderschept slim de pass. Prostohlavka met een sublieme pass. Klungelig pakt Sallustio de bal. Sallustio schiet op doel. Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka passt de bal met de wreef. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - ROW Legia Rybnik 2:0

13e minuut.
do Carmo passt de bal zonder na te denken. Daar is Fiorito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorito passt de bal in één keer door. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Əlibabayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - ROW Legia Rybnik 2:1

21e minuut.
Sallustio is nu in balbezit. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Rauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prostohlavka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durok neemt de hoekschop. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
do Carmo geeft een hoge lob. Prostohlavka kopt de bal weg. Klungelig pakt Maniyev de bal. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mohár onderschept slim de pass. Mohár geeft de bal voor. Klungelig pakt Bowsza de bal. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Gallice kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gajdziński met een sublieme pass. Solanka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohár. Mohár krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lesz geeft een lange en hoge pass. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Jubés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jubés krijgt een gele kaart. Şahinbay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şahinbay neemt zijn aanloop. Əlibabayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasana - ROW Legia Rybnik 2:2

34e minuut.
Prostohlavka rent richting de bal. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito passt de bal met de wreef. Sallustio rent richting de bal. Sallustio schiet op doel. Gallice verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Fiorito heeft problemen om de bal te vangen. Fiorito probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sallustio de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. Gallice bokst de bal weg.

39e minuut.
Lesz speelt de bal door. Solanka probeert naar een medespeler te passen. Zucchetti is nu in balbezit. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fiorito verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorito speelt de bal door. Roncolho probeert naar een medespeler te passen. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gallice probeert wanhopig de bal te grijpen. Gallice speelt de bal door. Zucchetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorito speelt de bal door. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Gallice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 40%, ROW Legia Rybnik 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasana - ROW Legia Rybnik 2:2

48e minuut.
Bowsza passt de bal zonder na te denken. Solanka rent richting de bal. Solanka met een sublieme pass. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Şahinbay schiet op doel. Əlibabayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fiorito kopt de bal weg. Klungelig pakt Bowsza de bal. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Rauch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Süllü met een sublieme pass. Solanka is nu in balbezit. Solanka geeft een hoge lob. Əlibabayev bokst de bal weg. Zucchetti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Sallustio is nu in balbezit. Fiorito met een sublieme pass. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - ROW Legia Rybnik 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 40%, ROW Legia Rybnik 60%.
Sasana - ROW Legia Rybnik 3:2