Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Zen Chapecoense SC
fon Tactiek tiruriru
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Arulo is nu in balbezit. Noher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślużyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Balatoni verovert de bal door een tackle van achteren. Balatoni passt de bal in één keer door. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grocholski geeft een lange en hoge pass. Ślużyński kopt de bal weg. Arulo geeft een lange en hoge pass. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Világi probeert de bal aan de voet te houden. Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni met een sublieme pass. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wostal passt de bal in één keer door. Tsouras rent richting de bal. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Šolc kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 58%, Chapecoense SC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistrzowie Zen - Chapecoense SC 0:0

52e minuut.
Theodor met een sublieme pass. Wostal kopt de bal weg. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Pihlak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Radmanović is nu in balbezit. Pasik onderschept slim de pass. Pasik speelt de bal door. Daar is Mihoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arulo passt de bal in één keer door. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vielba rent richting de bal. Plesca onderschept slim de pass. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Balatoni kopt de bal weg. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft een hoge lob. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Chapecoense SC 0:1

73e minuut.
Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grocholski geeft de bal voor. Rzeszutko is nu in balbezit. Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Estouro met een sublieme pass. Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arulo begaat een overtreding. Arulo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Arulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher is nu in balbezit. Arulo verovert de bal door een tackle van achteren. Arulo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pihlak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Plesca de bal onder controle te krijgen. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras geeft de bal voor. Plesca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 51%, Chapecoense SC 49%.
Mistrzowie Zen - Chapecoense SC 0:1