Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TURYSCI FC ZKS Orion Blizne
cus Tactiek 532
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 30.9
excellent Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Durmayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Goycochea verovert de bal door een tackle van achteren. Goycochea met een sublieme pass. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rodrigo rent richting de bal. Skogseid onderschept slim de pass. Skogseid geeft een lange en hoge pass. Kovtun rent richting de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... Riesling bokst de bal weg. Kuzera rent richting de bal. Kuzera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 1:0

6e minuut.
Pailla onderschept slim de pass. Pailla passt de bal zonder na te denken. Goycochea is nu in balbezit. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pailla geeft de bal voor. Goycochea kopt de bal weg. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 2:0

11e minuut.
Truszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Nasiłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiłowski geeft de bal voor. Goycochea is nu in balbezit. Goycochea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Durmayan geeft een hoge lob. Celiński kopt de bal weg. Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Truszczyński controleert de bal met de borst. Lepping geeft een hoge lob. Goycochea kopt de bal weg. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Massacri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Celiński de bal. Nasiłowski begaat een overtreding. Nasiłowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Durmayan is nu in balbezit. Pailla verovert de bal door een tackle van achteren. Pailla speelt de bal door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Skogseid met een sublieme pass. Lepping speelt de bal door. Goycochea is nu in balbezit. Goycochea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal met de wreef. Oltean rent richting de bal. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Sękowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 33%, ZKS Orion Blizne 67%.
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 2:0

47e minuut.
Bello is nu in balbezit. Bello passt de bal zonder na te denken. Nasiłowski met een sublieme pass. Goycochea is nu in balbezit. Goycochea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuzera de bal onder controle te krijgen. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun passt de bal in één keer door. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skogseid met de inworp. Lepping is nu in balbezit. Lepping speelt de bal door. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiłowski passt de bal in één keer door. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nasiłowski passt de bal in één keer door. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun rent richting de bal. Kovtun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 3:0

64e minuut.
Durmayan passt de bal in één keer door. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 4:0

68e minuut.
Centofanti rent richting de bal. Kamieniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrajski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Durmayan is nu in balbezit. Nasiłowski onderschept slim de pass. Nasiłowski met een sublieme pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera rent richting de bal. Kuzera passt de bal met de wreef. Kovtun rent richting de bal. Kovtun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lepping is nu in balbezit. Durmayan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmayan speelt de bal door. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kuzera rent richting de bal. Kuzera speelt de bal door. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 5:0

90e minuut.
Lepping zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass. Kovtun kan de bal niet met de borst controleren. Kovtun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 18%, ZKS Orion Blizne 82%.
TURYSCI FC - ZKS Orion Blizne 5:0