Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne TURYSCI FC
532 Tactiek cus
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
32.6 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten very good
average Passen weak
good Verdedigen good


3e minuut.
Kamieniarz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Karakirov ... Strafschop! Kamieniarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovtun kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Kwak de bal. Kovtun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truszczyński. Truszczyński krijgt een gele kaart. Kovtun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pailla met een snel genomen vrije trap. Goycochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Goycochea draait met de bal, schiet en ... Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:2

10e minuut.
Pailla speelt de bal door. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz geeft een lange en hoge pass. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun passt de bal zonder na te denken. Goycochea rent richting de bal. Goycochea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pailla is nu in balbezit. Pailla geeft een hoge lob. Kovtun rent richting de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:3

24e minuut.
Durmayan onderschept slim de pass. Kamieniarz onderschept slim de pass. Kamieniarz speelt de bal door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Goycochea met de inworp. Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz geeft een hoge lob. Celiński is nu in balbezit. Celiński passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Luiten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailla geeft een hoge lob. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kamieniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniarz passt de bal zonder na te denken. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dobor passt de bal met de wreef. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak met een sublieme pass. Klungelig pakt Rodrigo de bal. Rodrigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Centofanti is nu in balbezit. Centofanti geeft de bal voor. Nasiłowski kopt de bal weg. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuzera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 70%, TURYSCI FC 30%.
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:4

46e minuut.
Sękowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kamieniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kamieniarz geeft de bal voor. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun draait met de bal, schiet en ... Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:5

51e minuut.
Celiński met de inworp. Truszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasiłowski. Nasiłowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Goycochea verovert de bal door een tackle van achteren. Durmayan probeert naar een medespeler te passen. Truszczyński rent richting de bal. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kovtun schiet op doel. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goycochea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durmayan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Kovtun is nu in balbezit. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:6

59e minuut.
Nasiłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pailla geeft een lange en hoge pass. Kuzera kopt de bal weg. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pailla kopt de bal weg. Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera met een sublieme pass. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:7

68e minuut.
Skogseid is nu in balbezit. Skogseid met een sublieme pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:8

73e minuut.
Kovtun rent richting de bal. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello begaat een overtreding. Bello krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Tyrajski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun met een sublieme pass. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riesling trapt de bal weg. Tyrajski speelt de bal door. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pailla speelt de bal door. Klungelig pakt Centofanti de bal. Goycochea begaat een overtreding. Goycochea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 69%, TURYSCI FC 31%.
ZKS Orion Blizne - TURYSCI FC 0:8