Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Zen ZKS Orion Blizne
fon Tactiek 532
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 31.3
formidable Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Oltean kopt de bal weg. Estouro geeft een hoge lob. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 1:0

5e minuut.
Radmanović is nu in balbezit. Radmanović met een sublieme pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 2:0

8e minuut.
Mihoubi schiet op doel. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radmanović neemt de hoekschop. Világi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Noher met een sublieme pass. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Világi de bal. Világi draait met de bal, schiet en ... Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Truszczyński kopt de bal weg. Estouro is nu in balbezit. Estouro passt de bal zonder na te denken. Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Világi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 3:0

24e minuut.
Radmanović rent richting de bal. Radmanović speelt de bal door. Világi rent richting de bal. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 4:0

25e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Világi onderschept slim de pass. Világi passt de bal zonder na te denken. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Radmanović is nu in balbezit. Celiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radmanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noher met een snel genomen vrije trap. Világi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 5:0

30e minuut.
Cardorini rent richting de bal. Cardorini geeft de bal voor. Világi kopt de bal weg. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean onderschept slim de pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 6:0

36e minuut.
Radmanović is nu in balbezit. Radmanović met een sublieme pass. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de la Cruz met een harde bal richting middenveld. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi onderschept slim de pass. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 7:0

40e minuut.
Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov geeft de bal voor. Noher met een sublieme pass. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 27%, ZKS Orion Blizne 73%.
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 8:0

46e minuut.
Sękowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Radmanović kopt de bal weg. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi passt de bal zonder na te denken. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Oltean speelt de bal door. Noher rent richting de bal. Truszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Truszczyński krijgt een gele kaart. Noher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noher met een snel genomen vrije trap. Világi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Šolc geeft een hoge lob. Oltean kan de bal niet met de borst controleren. Világi rent richting de bal. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Radmanović geeft de bal voor. Daar is Durmayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi rent richting de bal. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Noher geeft de bal voor. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi rent richting de bal. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihoubi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 9:0

59e minuut.
Noher onderschept slim de pass. Noher passt de bal zonder na te denken. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Radmanović onderschept slim de pass. Radmanović passt de bal met de wreef. Világi is nu in balbezit. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Riesling bokst de bal weg.

72e minuut.
Radmanović geeft een hoge lob. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oltean krijgt een gele kaart. Világi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihoubi neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal met de wreef. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Tyrajski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Truszczyński is nu in balbezit. Noher probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Truszczyński de bal onder controle te krijgen. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Vielba rent richting de bal. Vielba geeft een hoge lob. Mihoubi kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel. Riesling bokst de bal weg. Klungelig pakt Bello de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radmanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Világi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Világi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Bello de bal. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi passt de bal in één keer door. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 26%, ZKS Orion Blizne 74%.
Mistrzowie Zen - ZKS Orion Blizne 9:0