Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne biało*zieloni
532 Tactiek bob
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 59.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mihu speelt de bal door. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal zonder na te denken. Fabbiano geeft een hoge lob. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:1

13e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Piatas de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Oltean probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sklavenitis zal de hoekschop nemen. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Centofanti de bal. Centofanti geeft de bal voor. Inworp. Sklavenitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin geeft een lange en hoge pass. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec probeert naar een medespeler te passen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling bokst de bal weg. Sklavenitis geeft een hoge lob. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Malec speelt de bal door. Mihu speelt de bal door. Kisin probeert naar een medespeler te passen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:3

22e minuut.
Malec speelt de bal door. Piatas is nu in balbezit. Piatas passt de bal zonder na te denken. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:4

25e minuut.
z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:5

27e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Durmayan rent richting de bal. Piatas onderschept slim de pass. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:6

34e minuut.
Malec is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, z Polžic a Bezdružic zal de hoekschop nemen. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. Oltean probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:7

36e minuut.
Sklavenitis met een sublieme pass. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic passt de bal zonder na te denken. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
z Polžic a Bezdružic probeert naar een medespeler te passen. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:8

38e minuut.
Rodrigo probeert naar een medespeler te passen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malec krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Oltean rent richting de bal. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 76%, biało*zieloni 24%.
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:9

46e minuut.
Maculewicz komt het veld opgelopen. Sękowski komt het veld opgelopen. Malec passt de bal in één keer door. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński begaat een overtreding. Celiński krijgt een gele kaart. z Polžic a Bezdružic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piatas is nu in balbezit. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Malec passt de bal zonder na te denken. Centofanti is nu in balbezit. Piatas onderschept slim de pass. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Oltean probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas kopt de bal weg. Truszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Malec onderschept slim de pass. Malec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:10

56e minuut.
Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltean rent richting de bal. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap. Riesling bokst de bal weg.

60e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu probeert naar een medespeler te passen. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:11

64e minuut.
Pachtmann speelt de bal door. Kisin kan de bal niet met de borst controleren. Kisin passt de bal in één keer door. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sklavenitis neemt de hoekschop. Piatas kopt de bal weg. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Luiten rent richting de bal. Mihu speelt de bal door. z Polžic a Bezdružic met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kisin passt de bal met de wreef. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis passt de bal met de wreef. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. z Polžic a Bezdružic kopt de bal weg. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:12

75e minuut.
Inworp. Tyrajski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sklavenitis is nu in balbezit. Sklavenitis probeert naar een medespeler te passen. Kisin met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mihu met een snelle inworp. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kisin rent richting de bal. Kisin met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin probeert naar een medespeler te passen. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:13

87e minuut.
Durmayan rent richting de bal. Durmayan passt de bal in één keer door. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 76%, biało*zieloni 24%.
ZKS Orion Blizne - biało*zieloni 0:13