Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni ZKS Orion Blizne
bob Tactiek 532
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
50 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
z Polžic a Bezdružic probeert naar een medespeler te passen. Mihu geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 1:0

7e minuut.
Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Centofanti rent richting de bal. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 2:0

9e minuut.
Suff kan de bal niet met de borst controleren. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas passt de bal met de wreef. Malec is nu in balbezit. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fabbiano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakirov met een snelle inworp. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Suff verovert de bal door een tackle van achteren. Suff geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 3:0

18e minuut.
Malec passt de bal zonder na te denken. Daar is z Polžic a Bezdružic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. z Polžic a Bezdružic probeert naar een medespeler te passen. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.

22e minuut.
Piatas rent richting de bal. Piatas speelt de bal door. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Suff verovert de bal door een tackle van achteren. Suff geeft de bal voor. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 4:0

30e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec passt de bal zonder na te denken. z Polžic a Bezdružic speelt de bal door. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bello is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 5:0

31e minuut.
Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Centofanti begaat een overtreding. Piatas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suff zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 6:0

32e minuut.
Stegaru kopt de bal weg. Herisz speelt de bal door. z Polžic a Bezdružic met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 7:0

33e minuut.
Luiten passt de bal met de wreef. Durmayan is nu in balbezit. Piatas onderschept slim de pass. Piatas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Suff rent richting de bal. Suff geeft een hoge lob. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. Piatas springt en kopt de bal. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Luiten kopt de bal weg. Celiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van z Polžic a Bezdružic. z Polžic a Bezdružic krijgt een gele kaart. Celiński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Celiński kan niet meer verder spelen. Tyrajski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Durmayan probeert naar een medespeler te passen. Fabbiano verovert de bal door een tackle van achteren. Fabbiano geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oltean geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihu met een snelle inworp. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. Piatas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 8:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sękowski komt het veld opgelopen. Maculewicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Durmayan kopt de bal weg. Maculewicz geeft een hoge lob. Piatas kopt de bal weg. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 30%, ZKS Orion Blizne 70%.
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 9:0

46e minuut.
Durmayan probeert naar een medespeler te passen. Centofanti probeert naar een medespeler te passen. Malec is nu in balbezit. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Torbica geeft de bal voor. Daar is Herisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herisz speelt de bal door. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kwak is nu in balbezit. Kwak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Centofanti de bal. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 10:0

57e minuut.
Malec onderschept slim de pass. Malec kan de bal niet met de borst controleren. Malec passt de bal met de wreef. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Luiten kopt de bal weg. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean is nu in balbezit. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Paal! Riesling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 11:0

60e minuut.
z Polžic a Bezdružic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu geeft de bal voor. Centofanti heeft problemen om de bal te vangen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 12:0

61e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihu met een snelle inworp. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 13:0

62e minuut.
Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec passt de bal zonder na te denken. Durmayan is nu in balbezit. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
z Polžic a Bezdružic passt de bal met de wreef. Suff geeft een hoge lob. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truszczyński is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft een hoge lob. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Karakirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piatas kopt de bal weg. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 14:0

71e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz passt de bal zonder na te denken. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic probeert naar een medespeler te passen. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Luiten bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic verovert de bal door een tackle van achteren. z Polžic a Bezdružic speelt de bal door. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.

81e minuut.
Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz verovert de bal door een tackle van achteren. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 15:0

83e minuut.
Durmayan rent richting de bal. Durmayan passt de bal in één keer door. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru geeft een lange en hoge pass. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihu met een snelle inworp. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piatas de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal met de wreef. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 17%, ZKS Orion Blizne 83%.
biało*zieloni - ZKS Orion Blizne 16:0