Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro GUCIO i POJEBUSY
442 Tactiek cyk myk
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Tiisväli met een sublieme pass. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev passt de bal met de wreef. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wawrzyczek speelt de bal door. Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - GUCIO i POJEBUSY 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Sato de bal. Sato passt de bal met de wreef. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sápi rent richting de bal. Huerta onderschept slim de pass. Huerta passt de bal in één keer door. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sato probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sato onderschept slim de pass. Daar is Sato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sato passt de bal met de wreef. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Do Santos kopt de bal weg. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard passt de bal met de wreef. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - GUCIO i POJEBUSY 0:2

45e minuut.
Hammerich controleert de bal met de borst. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard passt de bal zonder na te denken. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 58%, GUCIO i POJEBUSY 42%.
Del Toro - GUCIO i POJEBUSY 0:2

54e minuut.
Ulmeanu rent richting de bal. Sato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sápi de bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sato passt de bal zonder na te denken. Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal in één keer door. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek met een sublieme pass. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Junpeng passt de bal zonder na te denken. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jenniches met een sublieme pass. van de Beek kopt de bal weg. Eynullayev rent richting de bal. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 59%, GUCIO i POJEBUSY 41%.
Del Toro - GUCIO i POJEBUSY 0:2