Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.178 [del]
  • Stadion: R22
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18151
cutlerteam Del Toro
parcela Tactiek 442
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten good
good Passen very good
average Verdedigen average


6e minuut.
Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal in één keer door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. Biel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skibniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Del Toro 0:1

18e minuut.
Dede passt de bal zonder na te denken. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Sápi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jenniches werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cutlerteam - Del Toro 1:1

22e minuut.
Wawrzyczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Dayan de bal. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Biel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Del Toro 1:2

25e minuut.
Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een hoge lob. MacLure rent richting de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Biel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dede kopt de bal weg. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valverde zijn tegenspeler op de grond. Valverde is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea met een sublieme pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cutlerteam - Del Toro 2:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mossel met de inworp. Riesen is nu in balbezit. Riesen geeft een hoge lob. Fellaini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Del Toro 3:2

39e minuut.
Bartášek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riesen met de inworp. Fertalić rent richting de bal. Fertalić geeft een hoge lob. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Riesen neemt de hoekschop. Kapino rent richting de bal. Kapino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fellaini de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ulmeanu met een sublieme pass. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cutlerteam - Del Toro 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 47%, Del Toro 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cutlerteam - Del Toro 3:3

55e minuut.
Nazari met een sublieme pass. Tiisväli rent richting de bal. Mossel begaat een overtreding. Tiisväli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Kapino rent richting de bal. Kapino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fellaini de bal onder controle te krijgen. Cârstea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dede geeft een lange en hoge pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea passt de bal in één keer door. Dede is nu in balbezit. Dede geeft een hoge lob. Jenniches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Riesen speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Hammerich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cârstea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fellaini neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Del Toro 4:3

80e minuut.
Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fertalić begaat een overtreding. Skibniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Kapino met een snelle inworp. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hammerich ... Strafschop! Hammerich krijgt een gele kaart. Fellaini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cârstea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bartášek probeert de bal aan de voet te houden. Cârstea kopt de bal weg. Hammerich geeft de bal voor. Ben Dayan kopt de bal weg. Kapino geeft de bal voor. Jenniches bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 37%, Del Toro 63%.
cutlerteam - Del Toro 4:3