Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waleczne kmioty Aime Lwo
352 MAIN Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Juncu controleert de bal met de borst. Met opzet legt Kuśnierewicz zijn tegenspeler op de grond. Kuśnierewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 43%, Aime Lwo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waleczne kmioty - Aime Lwo 0:0

48e minuut.
Daar is Pielecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko speelt de bal door. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Aime Lwo 1:0

57e minuut.
Van Walleghem kopt de bal weg. Szałachowski rent richting de bal. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oślizło de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magalski zal de hoekschop nemen. Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Hajduczek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśnierewicz met een sublieme pass. Cozarak is nu in balbezit. Kobeszko onderschept slim de pass. Kobeszko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Oślizło geeft een hoge lob. Inworp. Van Walleghem met een snelle inworp. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko geeft de bal voor. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juncu rent richting de bal. Juncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Aime Lwo 2:0

77e minuut.
Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Cozarak rent richting de bal. Cozarak probeert naar een medespeler te passen. Zagaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagaja haalt uit met een fantastische trap. Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Cozarak is nu in balbezit. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem probeert naar een medespeler te passen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 23%, Aime Lwo 77%.
Waleczne kmioty - Aime Lwo 2:0