Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFLEIDERER Gonnosuke Team
Normal Tactiek Podstawowa
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 32.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Hevia de bal. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Predenkiewicz de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Van Massenhove geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoníček geeft een hoge lob. Gîrbaciu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Prudlik geeft de bal voor. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček met een sublieme pass. Daar is Marcussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcussen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bartoníček heeft problemen om de bal te vangen. Bartoníček met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Zvankus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Gonnosuke Team 1:0

40e minuut.
Szamotulski is nu in balbezit. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deliolanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 44%, Gonnosuke Team 56%.
PFLEIDERER - Gonnosuke Team 1:0

47e minuut.
Menger geeft een hoge lob. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevia begaat een overtreding. Hevia krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Riesner geeft een hoge lob. Čkuljević kopt de bal weg. Daar is Koszaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nevakari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karádi is nu in balbezit. Karádi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Hevia de bal. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević passt de bal zonder na te denken. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Marcussen probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancu rent richting de bal. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Gonnosuke Team 2:0

70e minuut.
Klungelig pakt Szamotulski de bal. Hevia rent richting de bal. Met opzet legt Szamotulski zijn tegenspeler op de grond. Szamotulski krijgt een gele kaart. Hevia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Deliolanis rent richting de bal. Predenkiewicz onderschept slim de pass. Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Yetim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nevakari kopt de bal weg. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Yetim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Gonnosuke Team 2:1

80e minuut.
Nevakari met een sublieme pass. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Hevia heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gîrbaciu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 38%, Gonnosuke Team 62%.
PFLEIDERER - Gonnosuke Team 2:1