Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro FC Oleśnica Śląska
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten very good
very good Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Naumov onderschept slim de pass. Ötün rent richting de bal. Hammerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün verovert de bal door een tackle van achteren. Ötün geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tiisväli passt de bal in één keer door. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. Tolotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 1:0

5e minuut.
Tiisväli speelt de bal door. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tolotti met een harde bal richting middenveld. Niola kopt de bal weg. Daar is Banaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 1:1

17e minuut.
Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Daar is Wawrzyczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lungu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulmeanu zal de hoekschop nemen. Skibniewski springt en kopt de bal. Tolotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 2:1

22e minuut.
MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński geeft de bal voor. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Tolotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 3:1

24e minuut.
Wawrzyczek met een sublieme pass. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnai probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 4:1

27e minuut.
Mai Đức geeft de bal voor. Do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Do Santos passt de bal in één keer door. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ulmeanu passt de bal met de wreef. MacLure rent richting de bal. MacLure passt de bal met de wreef. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 5:1

37e minuut.
Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewiński. Lewiński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lewiński geeft een hoge lob. Bartášek speelt de bal door. Hammerich rent richting de bal. Hammerich geeft een hoge lob. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tolotti trapt de bal weg van het doel. Niola rent richting de bal. Niola passt de bal in één keer door. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLure. MacLure krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Do Santos probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ötün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 54%, FC Oleśnica Śląska 46%.
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 5:1

49e minuut.
Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bartášek de bal. Naumov rent richting de bal. Naumov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Do Santos kopt de bal weg. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Do Santos geeft een hoge lob. Dijokevičius kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mai Đức de bal onder controle te krijgen. Niola is nu in balbezit. Niola geeft een lange en hoge pass. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sápi de bal. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 5:2

62e minuut.
Minnai speelt de bal door. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson passt de bal met de wreef. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Niola rent richting de bal. Niola met een sublieme pass. Dijokevičius speelt de bal door. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson schiet op doel. Jenniches bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andone komt het veld opgelopen. Santelli komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lewiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bartášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft de bal voor. Tolotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 51%, FC Oleśnica Śląska 49%.
Del Toro - FC Oleśnica Śląska 5:2