Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oleśnica Śląska Del Toro
352 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 45.5
solid Schieten solid
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een hoge lob. Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 1:0

13e minuut.
Dijokevičius rent richting de bal. Upson rent richting de bal. Hammerich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hammerich krijgt een gele kaart. Upson raakt geblesseerd tijdens het duel. Niola met een snel genomen vrije trap. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ulmeanu met een sublieme pass. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Enculescu krijgt een gele kaart. Skibniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skibniewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tolotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Do Santos de bal. Upson rent richting de bal. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 2:0

29e minuut.
Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu speelt de bal door. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski passt de bal in één keer door. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... Tolotti bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ulmeanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niola passt de bal zonder na te denken. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Upson springt en kopt de bal. Jenniches probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 3:0

34e minuut.
Klungelig pakt Wawrzyczek de bal. Niola speelt de bal door. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... Jenniches maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 4:0

38e minuut.
Ötün speelt de bal door. Naumov probeert de bal aan de voet te houden. Niola speelt de bal door. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson draait met de bal, schiet en ... Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Upson passt de bal met de wreef. Naumov is nu in balbezit. Met opzet legt Bartášek zijn tegenspeler op de grond. Bartášek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 45%, Del Toro 55%.
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 4:0

64e minuut.
Sápi geeft de bal voor. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wawrzyczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tolotti met een sublieme pass. Naumov kopt de bal weg. Upson rent richting de bal. Upson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 5:0

74e minuut.
Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerich onderschept slim de pass. Hammerich speelt de bal door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Tolotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 5:1

79e minuut.
Wawrzyczek kopt de bal weg. Daar is Dijokevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiisväli met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Santelli komt het veld opgelopen. Andone komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Niola passt de bal met de wreef. Dijokevičius is nu in balbezit. Dijokevičius speelt de bal door. Santelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santelli haalt uit met een fantastische trap. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli met een sublieme pass. Ulmeanu met een sublieme pass. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tiisväli met een sublieme pass. MacLure rent richting de bal. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Tolotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 50%, Del Toro 50%.
FC Oleśnica Śląska - Del Toro 5:2