Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUCIO i POJEBUSY cutlerteam
cyk myk Tactiek parcela
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


11e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... Biel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - cutlerteam 1:0

16e minuut.
Junpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junpeng geeft een hoge lob. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev geeft een hoge lob. Bernard springt en kopt de bal. Biel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fellaini probeert de bal aan de voet te houden. Kapino speelt de bal door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Biel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - cutlerteam 2:0

30e minuut.
Sato geeft de bal voor. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev speelt de bal door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Eynullayev passt de bal met de wreef. Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 33%, cutlerteam 67%.
GUCIO i POJEBUSY - cutlerteam 2:0

46e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bernard de bal. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Junpeng geeft een lange en hoge pass. Bernard kopt de bal weg. Nazari speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Riesen kan de bal niet met de borst controleren. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een lange en hoge pass. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen. Biel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - cutlerteam 3:0

82e minuut.
van de Beek geeft een lange en hoge pass. Ben Dayan kopt de bal weg. van de Beek heeft problemen om de bal te vangen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. van de Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 35%, cutlerteam 65%.
GUCIO i POJEBUSY - cutlerteam 3:0