Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.178 [del]
  • Stadion: R22
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20000
cutlerteam GUCIO i POJEBUSY
parcela Tactiek cyk myk
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 49
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
van de Beek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eynullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eynullayev passt de bal in één keer door. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta schiet op doel. Biel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Latuheru de bal. Bernard is nu in balbezit. Bernard speelt de bal door. Biel met een sublieme pass. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... Biel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:2

21e minuut.
Biel trapt de bal weg van het doel. Fertalić rent richting de bal. Eynullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev geeft de bal voor. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen. Biel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Eynullayev onderschept slim de pass. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Lauwers is nu in balbezit. Lauwers geeft de bal voor. Bernard kan de bal niet met de borst controleren. Bernard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Eynullayev geeft een hoge lob. Bernard kopt de bal weg. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. Biel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 61%, GUCIO i POJEBUSY 39%.
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:3

46e minuut.
Lauwers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mastrorocco komt het veld opgelopen.

61e minuut.
van de Beek geeft een lange en hoge pass. Riesen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernard. Bernard krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Junpeng rent richting de bal. Junpeng geeft de bal voor. Klungelig pakt Nazari de bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernard rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Latuheru ... Strafschop! Bernard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Huerta neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:4

71e minuut.
Kapino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junpeng. Kapino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riesen geeft een lange en hoge pass. Vinčić kan de bal niet met de borst controleren. Dede geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
van de Beek geeft een lange en hoge pass. Bernard rent richting de bal. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:5

79e minuut.
Junpeng kopt de bal weg. van de Beek geeft de bal voor. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. van de Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek geeft de bal voor. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Biel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Johlermaier passt de bal met de wreef. Daar is Junpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini begaat een overtreding. Fellaini krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Latuheru is nu in balbezit. Latuheru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mastrorocco de bal. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. Kwapisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 56%, GUCIO i POJEBUSY 44%.
cutlerteam - GUCIO i POJEBUSY 0:5