Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFLEIDERER Aime Lwo
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 20.5
goed Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Prudlik passt de bal zonder na te denken. Koszaliński probeert naar een medespeler te passen. Yetim rent richting de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Yetim de bal onder controle te krijgen. Koszaliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Wolanik de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prudlik passt de bal zonder na te denken. Yetim rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Oślizło ... Strafschop! Yetim raakt geblesseerd tijdens het duel. Gîrbaciu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 2:0

16e minuut.
Prudlik passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Yetim rent richting de bal. Yetim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Prudlik onderschept slim de pass. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 3:0

21e minuut.
Hevia passt de bal zonder na te denken. Yetim is nu in balbezit. Yetim passt de bal zonder na te denken. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 4:0

23e minuut.
Koszaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Yetim rent richting de bal. Yetim passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Kuśnierewicz passt de bal zonder na te denken. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 5:0

28e minuut.
Oślizło geeft een hoge lob. Inworp. Koszaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yetim heeft problemen om de bal te vangen. Yetim geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oślizło trapt de bal weg van het doel. Mottola kopt de bal weg. Yetim rent richting de bal. Yetim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kabel geeft een lange en hoge pass. Yetim rent richting de bal. Yetim passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wolanik trapt de bal weg. Hevia kopt de bal weg. Cozarak rent richting de bal. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nevakari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński passt de bal zonder na te denken. Yetim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 23%, Aime Lwo 77%.
PFLEIDERER - Aime Lwo 5:0

56e minuut.
Hevia passt de bal in één keer door. Gîrbaciu geeft de bal voor. Yetim is nu in balbezit. Yetim draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gîrbaciu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 6:0

61e minuut.
Czaruś rent richting de bal. Mottola onderschept slim de pass. Mottola speelt de bal door. Yetim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Doeltrap. Kulisek trapt de bal weg van het doel. Mottola speelt de bal door. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuśnierewicz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hevia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yetim krijgt zijn hoofd ertegen. Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 7:0

67e minuut.
Hevia verovert de bal door een tackle van achteren. Kabel geeft een hoge lob. Oślizło rent richting de bal. Yetim verovert de bal door een tackle van achteren. Yetim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 8:0

74e minuut.
Daar is Hevia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevia met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cozarak de bal onder controle te krijgen. Yetim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Koszaliński geeft de bal voor. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 9:0

80e minuut.
Yetim bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszaliński geeft de bal voor. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Aime Lwo 10:0

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomes da Costa met een harde bal richting middenveld. Prudlik kopt de bal weg. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 23%, Aime Lwo 77%.
PFLEIDERER - Aime Lwo 10:0