Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUCIO i POJEBUSY Aime Lwo
cyk myk Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lauwers is nu in balbezit. Lauwers passt de bal in één keer door. van de Beek geeft de bal voor. Klungelig pakt Huerta de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tatarowicz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Cozarak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bernard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cozarak geeft een lange en hoge pass. van de Beek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 1:0

7e minuut.
Eynullayev passt de bal in één keer door. Szałachowski rent richting de bal. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oślizło de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kulisek trapt de bal weg van het doel. Inworp. van de Beek met de inworp. Bernard rent richting de bal. Bernard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mastrorocco passt de bal zonder na te denken. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huerta de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 2:0

19e minuut.
Kuśnierewicz is nu in balbezit. Eynullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev met een sublieme pass. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wolanik geeft de bal voor. Eynullayev heeft problemen om de bal te vangen. Eynullayev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huerta de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Kulisek bokst de bal weg. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 3:0

24e minuut.
Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel. Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een hoge lob. Eynullayev kopt de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bernard onderschept slim de pass. Bernard geeft de bal voor. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
van de Beek met een sublieme pass. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cozarak is nu in balbezit. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huerta de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cozarak kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatarowicz de bal. van de Beek met een sublieme pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 4:0

39e minuut.
van de Beek is nu in balbezit. van de Beek met een sublieme pass. Eynullayev speelt de bal door. Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal met de wreef. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 5:0

42e minuut.
van de Beek met een snelle inworp. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard geeft een hoge lob. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kuśnierewicz rent richting de bal. Eynullayev onderschept slim de pass. Eynullayev passt de bal in één keer door. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 21%, Aime Lwo 79%.
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 6:0

48e minuut.
Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Mastrorocco kopt de bal weg. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulisek met een harde bal richting middenveld. Johlermaier kopt de bal weg. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 7:0

50e minuut.
Bernard geeft een lange en hoge pass. Kuśnierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 8:0

53e minuut.
Inworp. van de Beek met een snelle inworp. Johlermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier geeft een lange en hoge pass. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bernard passt de bal in één keer door. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 9:0

55e minuut.
Bernard rent richting de bal. Bernard geeft de bal voor. Huerta kopt de bal weg. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huerta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 10:0

57e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev geeft een hoge lob. Szałachowski heeft problemen om de bal te vangen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ... Kulisek bokst de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 11:0

59e minuut.
Junpeng speelt de bal door. Lauwers rent richting de bal. Lauwers met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernard is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauwers onderschept slim de pass. Lauwers geeft een lange en hoge pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 12:0

65e minuut.
Kuśnierewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eynullayev met de inworp. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tatarowicz probeert naar een medespeler te passen. Cozarak is nu in balbezit. van de Beek geeft een lange en hoge pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. van de Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czaruś probeert naar een medespeler te passen. van de Beek rent richting de bal. van de Beek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huerta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 13:0

71e minuut.
Huerta rent richting de bal. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
van de Beek speelt de bal door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard geeft de bal voor. Tatarowicz met een sublieme pass. Eynullayev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Johlermaier rent richting de bal. Johlermaier passt de bal zonder na te denken. van de Beek speelt de bal door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 14:0

79e minuut.
Kuśnierewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van de Beek met de inworp. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
van de Beek met een sublieme pass. Bernard is nu in balbezit. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... Kulisek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 15:0

86e minuut.
Eynullayev kopt de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 18%, Aime Lwo 82%.
GUCIO i POJEBUSY - Aime Lwo 15:0