Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gonnosuke Team Del Toro
Podstawowa Tactiek 442
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Skibniewski kopt de bal weg. Wawrzyczek heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyczek geeft de bal voor. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvankus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Čkuljević speelt de bal door. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik draait met de bal, schiet en ... Jenniches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Van Massenhove kopt de bal weg. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli passt de bal in één keer door. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:1

12e minuut.
Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Čkuljević passt de bal met de wreef. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik schiet op doel. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jenniches niet meer kan verder spelen. Hojak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sápi geeft een hoge lob. Tiisväli kopt de bal weg. Dziewanowski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Zvankus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:2

28e minuut.
Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Zvankus met een sublieme pass. Tiisväli kopt de bal weg. Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Zvankus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:3

32e minuut.
Karádi is nu in balbezit. MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. MacLure passt de bal zonder na te denken. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hammerich rent richting de bal. Hammerich geeft een hoge lob. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 58%, Del Toro 42%.
Gonnosuke Team - Del Toro 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Roşoga de bal. Valverde onderschept slim de pass. Valverde geeft een lange en hoge pass. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hammerich probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skibniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skibniewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zvankus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. Zvankus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:4

61e minuut.
Tiisväli met een sublieme pass. Skibniewski rent richting de bal. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski onderschept slim de pass. Skibniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Karádi rent richting de bal. Karádi geeft een hoge lob. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik rent richting de bal. Kudlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Zvankus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:5

68e minuut.
Menger bereikt de bal nog maar net als eerste. Menger probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sápi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sápi met een sublieme pass. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal met de wreef. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Zvankus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Van Massenhove verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valverde met de inworp. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... Zvankus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pancu rent richting de bal. Pancu geeft een hoge lob. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Čkuljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski rent richting de bal. Tiisväli met een sublieme pass. MacLure rent richting de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - Del Toro 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 57%, Del Toro 43%.
Gonnosuke Team - Del Toro 0:6