Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro Gonnosuke Team
442 Tactiek Podstawowa
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 31.3
solide Schieten matig
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Karádi kopt de bal weg. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Gonnosuke Team 0:1

21e minuut.
Bartášek verovert de bal door een tackle van achteren. Bartášek geeft een lange en hoge pass. Pancu heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Karádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli onderschept slim de pass. Tiisväli passt de bal met de wreef. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zvankus trapt de bal weg. Čkuljević probeert de bal aan de voet te houden. Hammerich probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Górny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulmeanu met een snelle inworp. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Menger probeert naar een medespeler te passen. Hammerich met een sublieme pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. Tiisväli speelt de bal door. Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. MacLure is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del Toro - Gonnosuke Team 1:1

42e minuut.
Čkuljević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karádi de bal. Ulmeanu speelt de bal door. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 41%, Gonnosuke Team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del Toro - Gonnosuke Team 1:1

53e minuut.
Menger speelt de bal door. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal met de wreef. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tiisväli probeert de bal met de borst te controleren. Tiisväli passt de bal met de wreef. Wawrzyczek met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Zvankus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bartášek kopt de bal weg. Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli verovert de bal door een tackle van achteren. Tiisväli geeft een hoge lob. Skibniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Gonnosuke Team 2:1

68e minuut.
Kudlik rent richting de bal. Menger is nu in balbezit. Menger geeft een lange en hoge pass. Čkuljević rent richting de bal. Čkuljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartášek met een snelle inworp. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Roşoga geeft een lange en hoge pass. Karádi kopt de bal weg. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Do Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bartášek rent richting de bal. Bartášek passt de bal zonder na te denken. Ulmeanu speelt de bal door. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Do Santos geeft een hoge lob. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 47%, Gonnosuke Team 53%.
Del Toro - Gonnosuke Team 2:1