Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waleczne kmioty FC Oleśnica Śląska
352 MAIN Tactiek 352
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solís trapt de bal weg. Kobeszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Juncu de bal. Juncu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:0

11e minuut.
Niola is nu in balbezit. Kobeszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niola raakt geblesseerd tijdens het duel. Niola met een snel genomen vrije trap. Upson kopt de bal weg. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Solís werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Upson onderschept slim de pass. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson verovert de bal door een tackle van achteren. Upson schiet op doel. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:1

26e minuut.
Dognini passt de bal zonder na te denken. Daar is Dijokevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijokevičius probeert naar een medespeler te passen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Niola rent richting de bal. Niola probeert naar een medespeler te passen. Naumov rent richting de bal. Naumov schiet op doel. Chrysanthakopoulos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kobeszko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naumov de bal. Chrysanthakopoulos begaat een overtreding. Naumov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niola wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dognini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dijokevičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naumov kopt de bal weg. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola rent richting de bal. Niola draait met de bal, schiet en ... Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dytłow rent richting de bal. Niola geeft een lange en hoge pass. Daar is Dytłow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:2

41e minuut.
Dognini met een sublieme pass. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niola rent richting de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Solís trapt de bal weg van het doel. Dognini kopt de bal weg. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson onderschept slim de pass. Upson haalt uit met een fantastische trap. Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 69%, FC Oleśnica Śląska 31%.
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:2

46e minuut.
Dognini passt de bal in één keer door. Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola passt de bal in één keer door. Upson is nu in balbezit. Upson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Niola de bal. Niola passt de bal met de wreef. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson haalt uit met een fantastische trap. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Niola probeert naar een medespeler te passen. Naumov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thái Toàn. Naumov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niola komt bij de bal en schiet. Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Upson is nu in balbezit. Upson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:3

57e minuut.
Dijokevičius rent richting de bal. Kobeszko rent richting de bal. Dijokevičius onderschept slim de pass. Dijokevičius geeft de bal voor. Upson krijgt zijn hoofd ertegen. Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dijokevičius passt de bal in één keer door. Dognini rent richting de bal. Dognini geeft een lange en hoge pass. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:4

61e minuut.
Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek speelt de bal door. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola rent richting de bal. Niola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Naumov rent richting de bal. Naumov geeft een lange en hoge pass. Solís bokst de bal weg.

70e minuut.
Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Upson is nu in balbezit. Rudak rent richting de bal. Upson verovert de bal door een tackle van achteren. Upson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Van Walleghem probeert naar een medespeler te passen. Dijokevičius rent richting de bal. Dijokevičius passt de bal zonder na te denken. Niola is nu in balbezit. Niola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Lewiński kopt de bal weg. Niola heeft problemen om de bal te vangen. Upson rent richting de bal. Upson haalt uit met een fantastische trap. Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andone komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen. Santelli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola onderschept slim de pass. Niola passt de bal in één keer door. Santelli is nu in balbezit. Santelli schiet op doel. Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Santelli probeert de bal aan de voet te houden. Dijokevičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juncu. Juncu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 58%, FC Oleśnica Śląska 42%.
Waleczne kmioty - FC Oleśnica Śląska 1:4