Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oleśnica Śląska Waleczne kmioty
352 Tactiek 352 MAIN
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 34.8
solid Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Solís met een sublieme pass. Mai Đức kopt de bal weg. Daar is Chrysanthakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upson is nu in balbezit. Upson schiet op doel. Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Juncu is nu in balbezit. Hajduczek is nu in balbezit. Minnai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minnai krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijokevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Dijokevičius passt de bal met de wreef. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Solís probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko kopt de bal weg. Ötün rent richting de bal. Ötün passt de bal zonder na te denken. Lungu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ötün probeert naar een medespeler te passen. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem met een sublieme pass. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Minnai passt de bal in één keer door. Dognini rent richting de bal. Dognini passt de bal zonder na te denken. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solís bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 52%, Waleczne kmioty 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oleśnica Śląska - Waleczne kmioty 0:0

47e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek met een sublieme pass. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola begaat een overtreding. Paździoch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rudak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduczek. Hajduczek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Dijokevičius de bal. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Tolotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Minnai onderschept slim de pass. Minnai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chrysanthakopoulos de bal onder controle te krijgen. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap. Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Naumov heeft problemen om de bal te vangen. Niola is nu in balbezit. Niola met een sublieme pass. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Upson verovert de bal door een tackle van achteren. Upson probeert naar een medespeler te passen. Naumov is nu in balbezit. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dognini. Paździoch raakt geblesseerd tijdens het duel. Santelli komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen. Andone komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Santelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola rent richting de bal. Santelli rent richting de bal. Santelli draait met de bal, schiet en ... Solís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Waleczne kmioty 1:0

85e minuut.
Mai Đức passt de bal in één keer door. Niola rent richting de bal. Niola passt de bal met de wreef. Daar is Santelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santelli draait met de bal, schiet en ... Solís bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 39%, Waleczne kmioty 61%.
FC Oleśnica Śląska - Waleczne kmioty 1:0