Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro Aime Lwo
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten weak
very good Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wawrzyczek met een snelle inworp. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski probeert naar een medespeler te passen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ulmeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu speelt de bal door. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kulisek niet meer kan verder spelen. Bundyra komt het veld opgelopen. Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLure. MacLure krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Skibniewski is nu in balbezit. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 1:0

8e minuut.
Hammerich kopt de bal weg. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrzyczek neemt de hoekschop. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. Oślizło onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 2:0

12e minuut.
MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oślizło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ulmeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLure is nu in balbezit. MacLure geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski passt de bal zonder na te denken. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 3:0

23e minuut.
MacLure is nu in balbezit. MacLure met een sublieme pass. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 4:0

32e minuut.
Wolanik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wawrzyczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. Wolanik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 5:0

35e minuut.
Zagaja passt de bal zonder na te denken. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki passt de bal in één keer door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Tiisväli de bal. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tiisväli speelt de bal door. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 25%, Aime Lwo 75%.
Del Toro - Aime Lwo 5:0

46e minuut.
Wolanik geeft een hoge lob. Bartášek met een sublieme pass. Ulmeanu controleert de bal met de borst. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 6:0

47e minuut.
Zagaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagaja passt de bal in één keer door. Cozarak probeert de bal aan de voet te houden. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cozarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli onderschept slim de pass. Tiisväli speelt de bal door. Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli draait met de bal, schiet en ... Bundyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 7:0

52e minuut.
Szałachowski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cozarak de bal onder controle te krijgen. Tiisväli geeft de bal voor. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Bundyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... Oślizło probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Rek met een snelle inworp. Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek onderschept slim de pass. Wawrzyczek geeft een lange en hoge pass. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 8:0

65e minuut.
Klungelig pakt Wawrzyczek de bal. Wawrzyczek speelt de bal door. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. Bundyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 9:0

68e minuut.
MacLure kopt de bal weg. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hammerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammerich passt de bal met de wreef. Tiisväli met een sublieme pass. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bundyra trapt de bal weg van het doel. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bundyra met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ulmeanu de bal. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wawrzyczek heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyczek geeft de bal voor. Daar is Szałachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 10:0

76e minuut.
Hammerich is nu in balbezit. Hammerich passt de bal zonder na te denken. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tiisväli probeert de bal met de borst te controleren. Tiisväli geeft een hoge lob. Ulmeanu rent richting de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 11:0

81e minuut.
Tiisväli met een sublieme pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bundyra trapt de bal weg van het doel. Ulmeanu kopt de bal weg. Cozarak rent richting de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Aime Lwo 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 18%, Aime Lwo 82%.
Del Toro - Aime Lwo 12:0