Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gonnosuke Team GUCIO i POJEBUSY
Podstawowa Tactiek cyk myk
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Doeltrap. Dziewanowski met een harde bal richting middenveld. van de Beek met een sublieme pass. Huerta controleert de bal met de borst. Huerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Huerta de bal. Pancu rent richting de bal. Huerta onderschept slim de pass. Huerta schiet op doel. Zvankus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:1

12e minuut.
Menger passt de bal met de wreef. Van Massenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove geeft de bal voor. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Eynullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Beek speelt de bal door. Eynullayev speelt de bal door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dziewanowski rent richting de bal. van de Beek verovert de bal door een tackle van achteren. van de Beek geeft een lange en hoge pass. Huerta maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvankus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:2

19e minuut.
Huerta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Silva Filho naar de kleedkamers voor een vroege douche. Roşoga raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziewanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek met een sublieme pass. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
van de Beek rent richting de bal. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Eynullayev geeft een lange en hoge pass. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Huerta kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:3

37e minuut.
Daar is Pancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górny bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta onderschept slim de pass. Huerta draait met de bal, schiet en ... Zvankus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:4

44e minuut.
Lauwers geeft een hoge lob. Huerta kan de bal niet met de borst controleren. Górny is nu in balbezit. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 75%, GUCIO i POJEBUSY 25%.
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:4

48e minuut.
Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić passt de bal in één keer door. Johlermaier met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Johlermaier passt de bal in één keer door. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev passt de bal met de wreef. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. Zvankus bokst de bal weg.

58e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Pancu begaat een overtreding. Bernard raakt geblesseerd tijdens het duel. Johlermaier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:5

68e minuut.
Klungelig pakt Bernard de bal. van de Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Zvankus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Junpeng is nu in balbezit. Junpeng geeft de bal voor. Klungelig pakt Pancu de bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Eynullayev de bal. Eynullayev probeert naar een medespeler te passen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. Zvankus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gonnosuke Team 60%, GUCIO i POJEBUSY 40%.
Gonnosuke Team - GUCIO i POJEBUSY 0:5