Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.178 [del]
  • Stadion: R22
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9638
cutlerteam Waleczne kmioty
parcela Tactiek 352 MAIN
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 36.4
redelijk Schieten matig
goed Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Mossel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossel begaat een overtreding. Mossel krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riesen. Riesen krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Hajduczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Dytłow wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Fertalić de bal onder controle te krijgen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu draait met de bal, schiet en ... Biel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Waleczne kmioty 0:1

11e minuut.
Van Walleghem geeft een hoge lob. Dede is nu in balbezit. Dede passt de bal met de wreef. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Van Walleghem rent richting de bal. Riesen verovert de bal door een tackle van achteren. Riesen speelt de bal door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chrysanthakopoulos kopt de bal weg. Riesen speelt de bal door. Klungelig pakt Dede de bal. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kobeszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap. Biel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paździoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Latuheru is nu in balbezit. Latuheru geeft een hoge lob. Rudak kopt de bal weg. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 47%, Waleczne kmioty 53%.
cutlerteam - Waleczne kmioty 0:1

64e minuut.
Nazari probeert naar een medespeler te passen. Dede rent richting de bal. Dede probeert naar een medespeler te passen. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kapino passt de bal in één keer door. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede probeert naar een medespeler te passen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Toàn met een sublieme pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cutlerteam - Waleczne kmioty 1:1

80e minuut.
Kobeszko passt de bal met de wreef. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari begaat een overtreding. Nazari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 31%, Waleczne kmioty 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cutlerteam - Waleczne kmioty 1:1