Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waleczne kmioty cutlerteam
352 MAIN Tactiek parcela
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Riesen verovert de bal door een tackle van achteren. Riesen met een sublieme pass. Dede speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Riesen geeft de bal voor. Cârstea kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:1

12e minuut.
Cârstea is nu in balbezit. Cârstea geeft een hoge lob. Kapino is nu in balbezit. Kapino schiet op doel. Fellaini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pielecha rent richting de bal. Pielecha passt de bal met de wreef. Kapino rent richting de bal. Kapino schiet op doel. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Chrysanthakopoulos de bal. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:2

36e minuut.
Fertalić rent richting de bal. Juncu onderschept slim de pass. Ben Dayan begaat een overtreding. Juncu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pielecha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mossel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Fellaini de bal. Pielecha rent richting de bal. Met opzet legt Fellaini zijn tegenspeler op de grond. Fellaini krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Riesen passt de bal met de wreef. Fertalić rent richting de bal. Fertalić passt de bal in één keer door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 65%, cutlerteam 35%.
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:2

57e minuut.
Pielecha rent richting de bal. Kapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fertalić rent richting de bal. Paździoch onderschept slim de pass. Paździoch met een sublieme pass. Juncu is nu in balbezit. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rudak probeert de bal aan de voet te houden. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:3

68e minuut.
Juncu probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko probeert naar een medespeler te passen. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Hajduczek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Magalski onderschept slim de pass. Riesen onderschept slim de pass. Riesen passt de bal zonder na te denken. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Dede de bal. Cârstea rent richting de bal. Cârstea geeft een hoge lob. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:4

90e minuut.
Van Walleghem passt de bal zonder na te denken. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea is nu in balbezit. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 60%, cutlerteam 40%.
Waleczne kmioty - cutlerteam 0:4