Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo FC Oleśnica Śląska
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Upson onderschept slim de pass. Niola is nu in balbezit. Niola passt de bal met de wreef. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Bundyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lungu is nu in balbezit. Tandecki rent richting de bal. Lungu maakt een afschuwelijke overtreding. Lungu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Niola de bal. Niola passt de bal in één keer door. Daar is Upson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:1

12e minuut.
Tandecki heeft problemen om de bal te vangen. Ötün verovert de bal door een tackle van achteren. Ötün geeft een lange en hoge pass. Upson is nu in balbezit. Upson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło geeft een lange en hoge pass. Naumov probeert de bal aan de voet te houden. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mai Đức met een sublieme pass. Dognini heeft problemen om de bal te vangen. Dognini met een sublieme pass. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ötün geeft een lange en hoge pass. Niola kopt de bal weg. Upson is nu in balbezit. Upson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:2

31e minuut.
Dognini geeft de bal voor. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson speelt de bal door. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:3

41e minuut.
Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov passt de bal in één keer door. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:4

42e minuut.
Zagaja probeert naar een medespeler te passen. Czaruś is nu in balbezit. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Niola rent richting de bal. Niola speelt de bal door. Upson rent richting de bal. Upson haalt uit met een fantastische trap. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 70%, FC Oleśnica Śląska 30%.
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:4

53e minuut.
Mai Đức passt de bal in één keer door. Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:5

54e minuut.
Czaruś kopt de bal weg. Zagaja is nu in balbezit. Niola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niola krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tatarowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zasławski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola passt de bal met de wreef. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Upson is nu in balbezit. Dognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dognini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Naumov de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:6

74e minuut.
Mai Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ötün is nu in balbezit. Ötün geeft een hoge lob. Niola rent richting de bal. Niola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:7

76e minuut.
Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasławski is nu in balbezit. Mai Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Đức geeft een lange en hoge pass. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mai Đức met een sublieme pass. Niola is nu in balbezit. Niola speelt de bal door. Upson rent richting de bal. Upson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:8

79e minuut.
Andone komt het veld opgelopen. Santelli komt het veld opgelopen. Enculescu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Andone onderschept slim de pass. Andone draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Szałachowski de bal. Santelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 77%, FC Oleśnica Śląska 23%.
Aime Lwo - FC Oleśnica Śląska 0:8