Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oleśnica Śląska Aime Lwo
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dijokevičius kopt de bal weg. Upson heeft problemen om de bal te vangen. Upson geeft een hoge lob. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Koniecpolski rent richting de bal. Dognini onderschept slim de pass. Dognini geeft een lange en hoge pass. Andone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dognini rent richting de bal. Dognini geeft de bal voor. Klungelig pakt Niola de bal. Upson rent richting de bal. Upson schiet op doel. De bal raakt de paal. Bundyra bokst de bal weg.

26e minuut.
Zasławski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dognini met de inworp. Upson rent richting de bal. Upson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tandecki kopt de bal weg. Dijokevičius is nu in balbezit. Dijokevičius speelt de bal door. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Niola is nu in balbezit. Upson is nu in balbezit. Upson probeert naar een medespeler te passen. Andone is nu in balbezit. Andone haalt uit met een fantastische trap. Bundyra bokst de bal weg.

39e minuut.
Oślizło geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dognini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Upson rent richting de bal. Upson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 27%, Aime Lwo 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 0:0

49e minuut.
Mai Đức probeert naar een medespeler te passen. Ötün is nu in balbezit. Ötün geeft een hoge lob. Upson is nu in balbezit. Upson schiet op doel. Bundyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Niola is nu in balbezit. Upson rent richting de bal. Dognini geeft een hoge lob. Andone rent richting de bal. Andone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Dognini de bal. Dognini geeft een hoge lob. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone draait met de bal, schiet en ... Oślizło probeert de bal aan de voet te houden. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Upson rent richting de bal. Upson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 1:0

61e minuut.
Daar is Niola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niola met een sublieme pass. Dijokevičius met een sublieme pass. Upson is nu in balbezit. Upson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dijokevičius geeft de bal voor. Andone kopt de bal weg. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 2:0

65e minuut.
Oślizło geeft een lange en hoge pass. Dognini rent richting de bal. Dognini met een sublieme pass. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mai Đức rent richting de bal. Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức onderschept slim de pass. Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 3:0

70e minuut.
Upson rent richting de bal. Upson haalt uit met een fantastische trap. Oślizło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niola rent richting de bal. Niola haalt uit met een fantastische trap. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 4:0

72e minuut.
Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Andone is nu in balbezit. Andone haalt uit met een fantastische trap. Upson is nu in balbezit. Upson schiet op doel. Bundyra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Niola is nu in balbezit. Niola geeft de bal voor. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Upson bereikt de bal nog maar net als eerste. Upson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 5:0

79e minuut.
Niola bereikt de bal nog maar net als eerste. Niola speelt de bal door. Andone is nu in balbezit. Andone schiet op doel. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 6:0

80e minuut.
Enculescu komt het veld opgelopen. Santelli komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün verovert de bal door een tackle van achteren. Ötün geeft de bal voor. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Andone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 7:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dognini is nu in balbezit. Dognini geeft een hoge lob. Andone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wolanik kopt de bal weg. Niola is nu in balbezit. Niola passt de bal in één keer door. Andone rent richting de bal. Andone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oleśnica Śląska 14%, Aime Lwo 86%.
FC Oleśnica Śląska - Aime Lwo 7:0