Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.178 [del]
  • Stadion: R22
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9056
cutlerteam Gonnosuke Team
parcela Tactiek Podstawowa
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 33.4
adequate Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen average


32e minuut.
Dziewanowski geeft een lange en hoge pass. Riesen rent richting de bal. Riesen geeft een hoge lob. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel. Zvankus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Gonnosuke Team 1:0

38e minuut.
Pancu neemt vlug de vrije trap. Ben Dayan kopt de bal weg. Dede met een sublieme pass. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Latuheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuheru geeft de bal voor. Fellaini is nu in balbezit. Cârstea rent richting de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Gonnosuke Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 40%, Gonnosuke Team 60%.
cutlerteam - Gonnosuke Team 2:0

64e minuut.
Kapino verovert de bal door een tackle van achteren. Kapino geeft de bal voor. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Zvankus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fertalić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapino passt de bal met de wreef. Dede probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Gonnosuke Team 3:0

76e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 38%, Gonnosuke Team 62%.
cutlerteam - Gonnosuke Team 3:0