Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUCIO i POJEBUSY Waleczne kmioty
cyk myk Tactiek 352 MAIN
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 37.8
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev geeft een hoge lob. Chrysanthakopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Juncu rent richting de bal. Johlermaier onderschept slim de pass. Johlermaier passt de bal in één keer door. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thái Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 1:0

10e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Inworp. van de Beek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Đức Mạnh rent richting de bal. Đức Mạnh met een sublieme pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
van de Beek heeft problemen om de bal te vangen. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pielecha de bal onder controle te krijgen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Johlermaier speelt de bal door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
van de Beek speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 2:0

45e minuut.
Bernard geeft een hoge lob. Thái Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 30%, Waleczne kmioty 70%.
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 3:0

51e minuut.
Eynullayev geeft de bal voor. Solís speelt de bal door. van de Beek kopt de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Solís bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 4:0

64e minuut.
van de Beek passt de bal in één keer door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard passt de bal met de wreef. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Eynullayev heeft problemen om de bal te vangen. Eynullayev speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chrysanthakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een hoge lob. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Silva Filho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bernard rent richting de bal. Magalski onderschept slim de pass. van de Beek begaat een overtreding. Magalski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Magalski kan niet meer verder spelen. Dytłow komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek verovert de bal door een tackle van achteren. van de Beek speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Eynullayev onderschept slim de pass. Eynullayev passt de bal met de wreef. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Solís trapt de bal weg. van de Beek probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 43%, Waleczne kmioty 57%.
GUCIO i POJEBUSY - Waleczne kmioty 4:0