Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFLEIDERER Del Toro
Ideolo Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
MacLure kopt de bal weg. Mottola probeert de bal aan de voet te houden. Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Marcussen onderschept slim de pass. Marcussen met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
MacLure rent richting de bal. Mottola onderschept slim de pass. Ulmeanu met een sublieme pass. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Del Toro 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 41%, Del Toro 59%.
PFLEIDERER - Del Toro 0:1

65e minuut.
Doeltrap. Mihalcea komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bartoníček passt de bal met de wreef. Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati passt de bal in één keer door. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek passt de bal met de wreef. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Del Toro 0:2

76e minuut.
Babati geeft een hoge lob. Hammerich probeert de bal aan de voet te houden. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap. Hojak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - Del Toro 1:2

76e minuut.
Yetim komt het veld opgelopen. Koszaliński komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marcussen met een sublieme pass. Yetim is nu in balbezit. Yetim probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sápi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszaliński met een snelle inworp. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Koszaliński is nu in balbezit. Koszaliński met een sublieme pass. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 55%, Del Toro 45%.
PFLEIDERER - Del Toro 1:2