Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro PFLEIDERER
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 44.9
solide Schieten goed
solide Passen goed
matig Verdedigen solide


10e minuut.
Marcussen met een snelle inworp. Yetim is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hammerich ... Strafschop! Yetim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gîrbaciu neemt de penalty, wat een uithaal! Jenniches kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Nevakari met een sublieme pass. Daar is Riesner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 1:0

18e minuut.
MacLure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mottola. MacLure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulmeanu met een snel genomen vrije trap. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 2:0

23e minuut.
Yetim rent richting de bal. Hammerich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yetim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gîrbaciu neemt de penalty, wat een uithaal! Jenniches probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 2:1

27e minuut.
Wawrzyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyczek speelt de bal door. Ulmeanu speelt de bal door. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Yetim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammerich is nu in balbezit. Hammerich geeft een hoge lob. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel. Gomes da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Hammerich is nu in balbezit. Hammerich passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 3:1

40e minuut.
Sápi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gîrbaciu. Sápi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammerich met een snel genomen vrije trap. Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marcussen probeert naar een medespeler te passen. Yetim is nu in balbezit. Yetim passt de bal met de wreef. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 48%, PFLEIDERER 52%.
Del Toro - PFLEIDERER 3:1

47e minuut.
MacLure is nu in balbezit. Riesner onderschept slim de pass. Riesner probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu geeft een hoge lob. Skibniewski springt en kopt de bal. Gomes da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli speelt de bal door. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 4:1

54e minuut.
Hammerich passt de bal zonder na te denken. Bartášek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babati. Babati krijgt een gele kaart. Bartášek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammerich met een snel genomen vrije trap. Skibniewski probeert de bal met de borst te controleren. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Hammerich rent richting de bal. Hammerich geeft een hoge lob. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Nevakari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 5:1

68e minuut.
Riesner geeft een lange en hoge pass. Hammerich kopt de bal weg. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 6:1

69e minuut.
Daar is Yetim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibniewski onderschept slim de pass. Koszaliński begaat een overtreding. Koszaliński krijgt een gele kaart. Doeltrap. Hevia komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Banaś passt de bal met de wreef. Riesner is nu in balbezit. Riesner passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Banaś geeft een hoge lob. Yetim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - PFLEIDERER 7:1

81e minuut.
Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Nevakari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deliolanis kopt de bal weg. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiisväli geeft de bal voor. Klungelig pakt Mottola de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hammerich speelt de bal door. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel. Gomes da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 35%, PFLEIDERER 65%.
Del Toro - PFLEIDERER 7:1