Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.178 [del]
  • Stadion: R22
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12123
cutlerteam Aime Lwo
parcela Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Tandecki geeft de bal voor. Cozarak kopt de bal weg. Klungelig pakt Mossel de bal. Czaruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaruś schiet op doel. Biel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kapino met een snelle inworp. Mossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapino probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fellaini is nu in balbezit. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Oślizło is nu in balbezit. Dede is nu in balbezit. Dede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oślizło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapino met de inworp. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede passt de bal in één keer door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini geeft een lange en hoge pass. Cârstea krijgt zijn hoofd ertegen. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 1:0

20e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede speelt de bal door. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 2:0

22e minuut.
Kapino probeert naar een medespeler te passen. Czaruś rent richting de bal. Fertalić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fertalić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kapino geeft een lange en hoge pass. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oślizło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fellaini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cârstea neemt de penalty, wat een uithaal! Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 3:0

28e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Dede is nu in balbezit. Dede probeert naar een medespeler te passen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 4:0

31e minuut.
Szałachowski kopt de bal weg. Zasławski probeert de bal met de borst te controleren. Fellaini rent richting de bal. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fellaini springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kapino kopt de bal weg. Fellaini kan de bal niet met de borst controleren. Oślizło rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 5:0

38e minuut.
Rowland probeert naar een medespeler te passen. Dede is nu in balbezit. Dede speelt de bal door. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Latuheru geeft een hoge lob. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 6:0

43e minuut.
Ben Dayan geeft een lange en hoge pass. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede passt de bal met de wreef. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Bundyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 19%, Aime Lwo 81%.
cutlerteam - Aime Lwo 6:0

53e minuut.
Fertalić speelt de bal door. Dede met een sublieme pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 7:0

55e minuut.
Daar is Rowland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowland geeft de bal voor. Zasławski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dede rent richting de bal. Dede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dede passt de bal met de wreef. Kapino rent richting de bal. Kapino passt de bal met de wreef. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wolanik de bal. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 8:0

63e minuut.
Dede geeft een hoge lob. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 9:0

66e minuut.
Kapino onderschept slim de pass. Kapino geeft de bal voor. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 10:0

74e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Fellaini geeft de bal voor. Klungelig pakt Wolanik de bal. Dede is nu in balbezit. Dede draait met de bal, schiet en ... Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cutlerteam - Aime Lwo 11:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rowland met een snelle inworp. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Wolanik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rowland zal de hoekschop nemen. Fertalić controleert de bal met de borst. Fertalić probeert naar een medespeler te passen. Kapino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fellaini de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapino neemt de hoekschop. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. Bundyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Wolanik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rowland met een snelle inworp. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cutlerteam 24%, Aime Lwo 76%.
cutlerteam - Aime Lwo 11:0