Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo cutlerteam
Normal Tactiek parcela
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozarak rent richting de bal. Cârstea onderschept slim de pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dede geeft de bal voor. Wolanik kan de bal niet met de borst controleren. Cârstea rent richting de bal. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:1

8e minuut.
Daar is Oślizło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oślizło onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riesen zal de hoekschop nemen. Fellaini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:2

10e minuut.
Kapino probeert de bal met de borst te controleren. Kapino passt de bal met de wreef. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ben Dayan met een sublieme pass. Kapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapino probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fertalić rent richting de bal. Fertalić geeft de bal voor. Oślizło probeert de bal met de borst te controleren. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fellaini rent richting de bal. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:3

16e minuut.
Riesen speelt de bal door. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Bundyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mossel geeft een hoge lob. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft een hoge lob. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:4

25e minuut.
Czaruś rent richting de bal. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazari geeft een hoge lob. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cârstea maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:5

38e minuut.
Ben Dayan passt de bal in één keer door. Kapino speelt de bal door. Riesen met een sublieme pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dede is nu in balbezit. Dede met een sublieme pass. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Bundyra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:6

45e minuut.
Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini met een sublieme pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 73%, cutlerteam 27%.
Aime Lwo - cutlerteam 0:7

53e minuut.
Tandecki rent richting de bal. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Kuśnierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bundyra trapt de bal weg van het doel. Fertalić rent richting de bal. Fertalić passt de bal zonder na te denken. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fellaini passt de bal met de wreef. Kapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapino speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Oślizło met een harde bal richting middenveld. Fertalić kopt de bal weg. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:8

60e minuut.
Dede probeert naar een medespeler te passen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini schiet op doel. Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riesen met de inworp. Fertalić rent richting de bal. Fertalić passt de bal in één keer door. Riesen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bundyra trapt de bal weg. Mossel kopt de bal weg. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Bundyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:9

70e minuut.
Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea rent richting de bal. Dede rent richting de bal. Klungelig pakt Fellaini de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:10

73e minuut.
Dede probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wolanik de bal. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini geeft een hoge lob. Cârstea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Szałachowski de bal. Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal zonder na te denken. Dede is nu in balbezit. Dede haalt uit met een fantastische trap. Bundyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Fertalić speelt de bal door. Kapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapino geeft de bal voor. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:11

81e minuut.
Szałachowski speelt de bal door. Ben Dayan is nu in balbezit. Ben Dayan geeft de bal voor. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Bundyra bokst de bal weg. Cârstea rent richting de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:12

86e minuut.
Dede met een sublieme pass. Wolanik is nu in balbezit. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea schiet op doel. Bundyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - cutlerteam 0:13

89e minuut.
Klungelig pakt Cozarak de bal. Dede rent richting de bal. Dede met een sublieme pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 83%, cutlerteam 17%.
Aime Lwo - cutlerteam 0:13