Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro Waleczne kmioty
442 Tactiek 352 MAIN
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen matig
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli onderschept slim de pass. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ... Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzyczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Juncu rent richting de bal. Ulmeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juncu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juncu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Waleczne kmioty 0:1

29e minuut.
Rudak geeft een lange en hoge pass. Hammerich kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hammerich passt de bal met de wreef. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ulmeanu met de inworp. Juncu is nu in balbezit. Hammerich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hammerich krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een lange en hoge pass. MacLure kopt de bal weg. Skibniewski rent richting de bal. Solís probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hammerich speelt de bal door. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt MacLure de bal. Tiisväli speelt de bal door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del Toro - Waleczne kmioty 1:1

43e minuut.
MacLure heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Pielecha met een sublieme pass. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 48%, Waleczne kmioty 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del Toro - Waleczne kmioty 1:1

48e minuut.
Ulmeanu met een sublieme pass. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Skibniewski onderschept slim de pass. Skibniewski schiet op doel. Solís werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Waleczne kmioty 2:1

58e minuut.
Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Solís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wawrzyczek neemt de hoekschop. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal. Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski schiet op doel. Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Rudak onderschept slim de pass. Rudak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulmeanu met de inworp. Hammerich geeft een lange en hoge pass. Solís bokst de bal weg.

71e minuut.
Hammerich rent richting de bal. Hammerich passt de bal zonder na te denken. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel. Solís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure passt de bal in één keer door. Valverde met een sublieme pass. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Solís niet meer kan verder spelen. Dolecki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Dolecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - Waleczne kmioty 3:1

87e minuut.
Kobeszko passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dolecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Bartášek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juncu. Bartášek raakt geblesseerd tijdens het duel. Hammerich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skibniewski kopt de bal weg. Dolecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 34%, Waleczne kmioty 66%.
Del Toro - Waleczne kmioty 3:1