Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUCIO i POJEBUSY PFLEIDERER
cyk myk Tactiek 442
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Koszaliński speelt de bal door. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek probeert naar een medespeler te passen. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
van de Beek probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev met een sublieme pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Gomes da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - PFLEIDERER 1:0

26e minuut.
Nevakari geeft een hoge lob. Inworp. van de Beek met de inworp. Eynullayev geeft een hoge lob. Deliolanis heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Costa bokst de bal weg.

34e minuut.
Sato speelt de bal door. Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 36%, PFLEIDERER 64%.
GUCIO i POJEBUSY - PFLEIDERER 1:0

56e minuut.
Johlermaier geeft de bal voor. Klungelig pakt Nevakari de bal. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. Gomes da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - PFLEIDERER 2:0

58e minuut.
Sato rent richting de bal. Sato passt de bal met de wreef. Huerta rent richting de bal. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel. Gomes da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Johlermaier speelt de bal door. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Johlermaier met een sublieme pass. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Johlermaier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Bernard rent richting de bal. Bernard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Eynullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Beek is nu in balbezit. van de Beek geeft een hoge lob. Bernard krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Mihalcea komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Deliolanis rent richting de bal. Bernard onderschept slim de pass. Bernard speelt de bal door. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - PFLEIDERER 3:0

84e minuut.
Yetim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 37%, PFLEIDERER 63%.
GUCIO i POJEBUSY - PFLEIDERER 3:0