Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFLEIDERER GUCIO i POJEBUSY
442 Tactiek cyk myk
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 52
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta onderschept slim de pass. Huerta draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:1

14e minuut.
Beuzebú geeft de bal voor. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sato is nu in balbezit. Sato geeft een lange en hoge pass. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:2

17e minuut.
Nevakari verovert de bal door een tackle van achteren. Nevakari met een sublieme pass. Klungelig pakt Mottola de bal. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Johlermaier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard passt de bal in één keer door. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva Filho komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Huerta rent richting de bal. van de Beek rent richting de bal. van de Beek met een sublieme pass. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:3

42e minuut.
Vinčić met een sublieme pass. Bernard rent richting de bal. Prudlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudlik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 63%, GUCIO i POJEBUSY 37%.
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:3

51e minuut.
van de Beek speelt de bal door. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sykut niet meer kan verder spelen. Đức Mạnh komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lauwers rent richting de bal. Gîrbaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauwers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hevia komt het veld opgelopen. Riesner komt het veld opgelopen.

80e minuut.
van de Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Beek passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:4

88e minuut.
Hevia met een sublieme pass. Marcussen heeft problemen om de bal te vangen. Marcussen met een sublieme pass. Babati rent richting de bal. Babati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFLEIDERER 54%, GUCIO i POJEBUSY 46%.
PFLEIDERER - GUCIO i POJEBUSY 0:4