Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Club Deportivo Azul Mielec
◊Ulama◊ Tactiek V liga
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.8 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Tandoc verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ilonkowski speelt de bal door. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ilonkowski met een sublieme pass. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Donskis bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farag met een snelle inworp. Testa probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Muxammadov passt de bal in één keer door. Bình Nguyên rent richting de bal. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên onderschept slim de pass. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Moskal met een sublieme pass. Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Moskal begaat een overtreding. Moskal krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Montiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farag met een snel genomen vrije trap. Mrożek heeft problemen om de bal te vangen. Castiñeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing onderschept slim de pass. Sze Wing draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Sze Wing rent richting de bal. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mrożek geeft een hoge lob. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Thắng krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Farag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Testa is nu in balbezit. Testa passt de bal met de wreef. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing schiet op doel. Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zancu de bal onder controle te krijgen. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mrożek passt de bal met de wreef. Milczarek speelt de bal door. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz geeft de bal voor. Minh Thắng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

45e minuut.
Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz met een sublieme pass. Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zancu controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 44%, Club Deportivo Azul Mielec 56%.
Galaxy Storm - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

64e minuut.
Muxammadov passt de bal met de wreef. Testa is nu in balbezit. Testa passt de bal in één keer door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Milczarek speelt de bal door. Moskal is nu in balbezit. Moskal met een sublieme pass. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Farag rent richting de bal. Farag geeft een lange en hoge pass. Muxammadov is nu in balbezit. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Kazanecki trapt de bal weg. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kanana met een sublieme pass. Tandoc speelt de bal door. Testa met een sublieme pass. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mouzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz speelt de bal door. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

82e minuut.
Tyszkiewicz geeft de bal voor. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Farag zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Farag naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hirschberg moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hirschberg kan niet meer verder spelen. Dymecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 50%, Club Deportivo Azul Mielec 50%.
Galaxy Storm - Club Deportivo Azul Mielec 0:3