Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Za Stal Za RKS
atak Tactiek nowe ja!
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 30
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Buonavolontà kan de bal niet met de borst controleren. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari schiet op doel. Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Buonavolontà met een sublieme pass. Nahari is nu in balbezit. Velasco Damas begaat een overtreding. Velasco Damas krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nahari rent richting de bal. Perl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal in één keer door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bujor geeft een hoge lob. Velasco Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà verovert de bal door een tackle van achteren. Buonavolontà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Za Stal Za RKS 0:1

28e minuut.
Graafland rent richting de bal. Durieux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graafland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bujor met een snel genomen vrije trap. Nahari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ardelean geeft de bal voor. Perl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nahari de bal. Nahari schiet op doel. Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Taiocchi passt de bal in één keer door. Surman is nu in balbezit. Buonavolontà speelt de bal door. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 65%, Za Stal Za RKS 35%.
Leśnik Kliniska - Za Stal Za RKS 0:1

54e minuut.
Antonović is nu in balbezit. Antonović geeft de bal voor. Nahari rent richting de bal. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman draait met de bal, schiet en ... Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Graafland passt de bal in één keer door. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari is nu in balbezit. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman passt de bal in één keer door. Velasco Damas is nu in balbezit. Nahari onderschept slim de pass. Nahari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Durieux geeft een hoge lob. Daar is Taiocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiocchi met een sublieme pass. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland geeft een lange en hoge pass. Ribbisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velasco Damas heeft problemen om de bal te vangen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Damas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velasco Damas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Buonavolontà passt de bal in één keer door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal zonder na te denken. Nahari rent richting de bal. Nahari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bujor kopt de bal weg. Buonavolontà met een sublieme pass. Klungelig pakt Durieux de bal. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Durieux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonavolontà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surman rent richting de bal. Surman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari draait met de bal, schiet en ... Ribbisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Za Stal Za RKS 0:2

89e minuut.
Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux onderschept slim de pass. Surman met een sublieme pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà draait met de bal, schiet en ... Ribbisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 67%, Za Stal Za RKS 33%.
Leśnik Kliniska - Za Stal Za RKS 0:2