Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekipa Mocnego Dripa Maruderzy
Normal Tactiek 442a
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


10e minuut.
Giunti krijgt zijn hoofd ertegen. Alečković kopt de bal weg. Gruia probeert de bal aan de voet te houden. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Ponticelli rent richting de bal. Ponticelli passt de bal in één keer door. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sršeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Sršeň haalt uit met een fantastische trap. Agosto bokst de bal weg.

31e minuut.
Alečković is nu in balbezit. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa passt de bal met de wreef. Giunti is nu in balbezit. Giunti schiet op doel. Lopo García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Viljamaa kopt de bal weg. Rojo probeert de bal aan de voet te houden. Giunti rent richting de bal. Giunti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Maruderzy 0:1

36e minuut.
Ponticelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ponticelli geeft een hoge lob. Daar is Santeramo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa speelt de bal door. Giunti is nu in balbezit. Giunti draait met de bal, schiet en ... Rojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gruia met een sublieme pass. Ponticelli rent richting de bal. Ponticelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pawlicki de bal. Pawlicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque speelt de bal door. Giunti heeft problemen om de bal te vangen. Giunti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Mocnego Dripa - Maruderzy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 56%, Maruderzy 44%.
Ekipa Mocnego Dripa - Maruderzy 0:2

57e minuut.
Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa speelt de bal door. Giunti heeft problemen om de bal te vangen. Giunti haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg. Viljamaa controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alečković is nu in balbezit. Viljamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Lopo García maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Delikatny is nu in balbezit. Alečković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delikatny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubio met een snel genomen vrije trap. Osorio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal in één keer door. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viljamaa draait met de bal, schiet en ... Lopo García bokst de bal weg.

72e minuut.
Viljamaa passt de bal zonder na te denken. Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een lange en hoge pass. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Viljamaa onderschept slim de pass. Osorio is nu in balbezit. Viljamaa is nu in balbezit. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Lopo García bokst de bal weg.

84e minuut.
Albuquerque kopt de bal weg. Giunti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia is nu in balbezit. Giunti is nu in balbezit. Giunti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Mocnego Dripa 65%, Maruderzy 35%.
Ekipa Mocnego Dripa - Maruderzy 0:2