Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Galaxy Storm
atak Tactiek ◊Ulama◊
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa passt de bal zonder na te denken. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Farag geeft een hoge lob. Sze Wing maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carlfjord krijgt zijn hoofd ertegen. Magiun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Carlfjord is nu in balbezit. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa passt de bal zonder na te denken. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Canfeda kan de bal niet met de borst controleren. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canfeda. Canfeda krijgt een gele kaart. Sze Wing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tandoc komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krauledat zal de hoekschop nemen. Kiciak kopt de bal weg. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandori haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Carlfjord passt de bal in één keer door. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Perl begaat een overtreding. Perl krijgt een gele kaart. Bình Nguyên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tandoc komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sze Wing passt de bal in één keer door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Galaxy Storm 0:1

40e minuut.
Tandoc onderschept slim de pass. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Velasco Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord onderschept slim de pass. Carlfjord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cavanaugh probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing rent richting de bal. Met opzet legt Krauledat zijn tegenspeler op de grond. Krauledat krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Krauledat speelt de bal door. Çokay is nu in balbezit. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay onderschept slim de pass. Çokay haalt uit met een fantastische trap. Donskis bokst de bal weg.

45e minuut.
Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing passt de bal met de wreef. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord draait met de bal, schiet en ... Magiun probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 59%, Galaxy Storm 41%.
Leśnik Kliniska - Galaxy Storm 0:1

47e minuut.
Semadeni passt de bal met de wreef. Tandori speelt de bal door. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Tandori passt de bal met de wreef. Gold met een sublieme pass. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tandoc is nu in balbezit. Kiciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciak passt de bal met de wreef. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kiciak met een sublieme pass. Testa is nu in balbezit. Testa passt de bal in één keer door. Carlfjord is nu in balbezit. Carlfjord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Tandori rent richting de bal. Tandori geeft een hoge lob. Krauledat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tandori rent richting de bal. Carlfjord onderschept slim de pass. Testa probeert naar een medespeler te passen. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Cavanaugh probeert naar een medespeler te passen. Semadeni is nu in balbezit. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tandoc met een sublieme pass. Testa geeft de bal voor. Carlfjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlfjord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Galaxy Storm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 56%, Galaxy Storm 44%.
Leśnik Kliniska - Galaxy Storm 0:2