Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy Storm Leśnik Kliniska
◊Ulama◊ Tactiek atak
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Testa probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên speelt de bal door. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux onderschept slim de pass. Durieux geeft de bal voor. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Żuczkowski passt de bal in één keer door. Huenuman is nu in balbezit. Zancu is nu in balbezit. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Donskis bokst de bal weg.

19e minuut.
Plachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachta geeft de bal voor. Tandoc speelt de bal door. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Durieux de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Plachta kopt de bal weg. Kisielewski controleert de bal met de borst. Kanana geeft een hoge lob. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing schiet op doel. Ribbisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Farag kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velasco Damas de bal onder controle te krijgen. Testa bereikt de bal nog maar net als eerste. Testa geeft de bal voor. Sze Wing krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Leśnik Kliniska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 46%, Leśnik Kliniska 54%.
Galaxy Storm - Leśnik Kliniska 1:0

54e minuut.
Gold rent richting de bal. Gold passt de bal met de wreef. Kanana geeft een lange en hoge pass. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Kavelin is nu in balbezit. Kavelin passt de bal zonder na te denken. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Perl probeert naar een medespeler te passen. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo passt de bal met de wreef. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Tandoc geeft de bal voor. Kavelin rent richting de bal. Met opzet legt Plachta zijn tegenspeler op de grond. Plachta krijgt een gele kaart. Kavelin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kavelin kan niet meer verder spelen. Saidon komt het veld opgelopen. Kanana met een snel genomen vrije trap. Bình Nguyên maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kisielewski kopt de bal weg. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc verovert de bal door een tackle van achteren. Tandoc geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Testa verovert de bal door een tackle van achteren. Testa passt de bal in één keer door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Durieux probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Leśnik Kliniska 2:0

85e minuut.
Klungelig pakt Durieux de bal. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Saidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Saidon haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Durieux geeft een lange en hoge pass. Kanana geeft een lange en hoge pass. Durieux kan de bal niet met de borst controleren. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy Storm - Leśnik Kliniska 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy Storm 33%, Leśnik Kliniska 67%.
Galaxy Storm - Leśnik Kliniska 3:0