Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Za Stal Za RKS Club Deportivo Azul Mielec
nowe ja! Tactiek V liga
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Castiñeiras onderschept slim de pass. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Milczarek zijn tegenspeler op de grond. Milczarek krijgt een gele kaart. Nahari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nahari komt bij de bal en schiet. Siarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Club Deportivo Azul Mielec 1:0

26e minuut.
Buonavolontà kan de bal niet met de borst controleren. Surman is nu in balbezit. Met opzet legt Ilonkowski zijn tegenspeler op de grond. Ilonkowski krijgt een gele kaart. Surman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor met een snel genomen vrije trap. Nahari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Minh Thắng rent richting de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Minh Thắng rent richting de bal. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg schiet op doel. Cantos bokst de bal weg.

41e minuut.
Ilonkowski geeft een hoge lob. Hirschberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardelean. Hirschberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ilonkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman maakt een afschuwelijke overtreding. Surman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 59%, Club Deportivo Azul Mielec 41%.
Za Stal Za RKS - Club Deportivo Azul Mielec 1:0

47e minuut.
Antonović geeft de bal voor. Inworp. Tyszkiewicz met een snelle inworp. Ilonkowski rent richting de bal. Ilonkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Moskal rent richting de bal. Buonavolontà verovert de bal door een tackle van achteren. Buonavolontà passt de bal zonder na te denken. Surman is nu in balbezit. Surman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buonavolontà met een snelle inworp. Bujor probeert naar een medespeler te passen. Mrożek rent richting de bal. Nahari verovert de bal door een tackle van achteren. Nahari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Buonavolontà passt de bal met de wreef. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milczarek. Milczarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Surman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bujor wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Za Stal Za RKS - Club Deportivo Azul Mielec 2:0

63e minuut.
Nahari rent richting de bal. Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal in één keer door. Surman heeft problemen om de bal te vangen. Surman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buonavolontà met een sublieme pass. Graafland rent richting de bal. Graafland passt de bal in één keer door. Surman is nu in balbezit. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Matusiewicz komt het veld opgelopen. Buonavolontà kopt de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland begaat een overtreding. Mrożek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mrożek kan niet meer verder spelen. Darski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà passt de bal met de wreef. Graafland speelt de bal door. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirschberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Moskal kopt de bal weg. Ilonkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pyż de bal. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg haalt uit met een fantastische trap. Cantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Za Stal Za RKS 36%, Club Deportivo Azul Mielec 64%.
Za Stal Za RKS - Club Deportivo Azul Mielec 2:0